уторак, 13. јануар 2015.

PLAN ZARADE






Postoji nekoliko načina da zaradite novac radeći u SFI, na vama je da izaberete šta vam najviše odgovara. Evo kako možete profitirati:
1. Uključivanjem novih saradnika u posao i stvaranjem tima (Team Building) - što više saradnika imate (ali aktvnih i vrednih) to su vam veće mogućnosti za zaradu.


2. Promovisanjem i prodajom proizvoda iz TripleClicks prodavnice (prodavnica koja je sastavni deo SFI kompanije) - od svakog prodatog proizvoda koji ste vi reklamirali, dobijate proviziju. Kada neko jednom preko vas kupi proizvod iz ove prodavnice, on "doživotno" postaje vaš klijent, za sve naredne kupovine u TripleClicks-u.


3. Otvaranjem sopstvene online prodavnice - ukoliko imate svoje proizvode možete ih plasirati u TripleClicks-u. 
 
4. Dovođenjem prodavaca, tzv. ECA partnera, koji će vašom preporukom otvoriti prodavnicu i svoje proizvode prodavati preko TripleClicks-a - mnogo ih je trenutno iz Srbije i ostalih zemalja bivše Jugoslavije koje na ovaj način uspešno prodaju svoju robu.


5. Učestvovanjem na aukcijama - ovo je veoma popularan način zarade kod mnogih članova jer se za male svote novca mogu kupiti kvalitetni proizvodi koje onda možete dalje prodavati po višim cenama.


Vaš uspeh zavisi samo od vas, od vaše želje, volje i spremnosti.

 Koji je vaš plan?

  Počnite za online biznisom